U PETAK ZBOR GRAĐANA MZ "BUDVA CENTAR I"

Zbor građana Mjesne zajednice “Budva centar I” biće održan u petak 26. novembra u 18 sati u sali Skupštine opštine Budva.

Kako je saopšteno iz Sekretarijata za lokalnu samoupravu, dnevni red sačinjen je od šest tačaka.

Iz Sekretarijata su podsjetili da Mjesna zajednica “Budva Centar I” obuhvata Trg Sunca, Dositejevu ulica, Popa Jola Zeca, Filipa Kovačevića (do raskršća sa I ulicom) i Mainski put (od Jadranske magistrale do I ulice).

"Saziv sa dnevnim redom biće objavljen najmanje 7 (sedam) dana prije najavljenog održavanja zbora na svim dostupnim oglasnim tablama u naseljima za koje se saziva zbor, u skladu sa članom 142 stav 4 Statuta opštine Budva i članom 66 stav 2 alineja 2 Odluke o mjesnim zajednicama (“Službeni list CG – Opštinski propisi”, br. 50/19)".

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti