Uhapšena zbog primjene fizičke sile prema suprugu

Dana 25.08.2020.godine u hitnom postupku zamjenik predsjednika suda i sudija portparol Marko Đukanović je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 32 dana okrivljenoj L.Č (1991) jer je noć prije u večernjim časovima upotrijebila fizičku silu prema svom suprugu i istog grubo vrijeđala u prisustvu maloljetne djece.

Radi se o licu koje je povratnik u vršenju prekršaja iz oblasti nasilja u porodici. Naime, ista je pred ovim sudom dana 21.08.2020.godine kažnjena novčanom kaznom u iznosu od 250€ zbog istovrsnog prekršaja. Kako se radi o stranoj državljanki, ona je odmah upućena u UIKS radi izdržavanja kazne.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti