Večeras u Crvenoj komuni : Komedija "Što dalje, to bolje"

Komedija "Što dalje, to bolje" u produkciji Teatra 303 iz Kotora, po scenariju i u režiji Dragana Buzdovana, biće izvedena večeras u SD "Crvena komuna" u Petrovcu sa početkom u 19 sati i ulaz će biti slobodan.

Prema riječima autora, predstava "Što dalje, to bolje" je "osvrt na dešavanja u poslijeratnom periodu i pogled na našu tranziciju od doba komunizma do ovog današnjeg pluralizma. Priča je isprepletena događajima koji su bili značajni za našu sredinu i isti su obrađeni sa puno doze humora i satire. Ima elemente stand up komedije, pozorišta improvizacije i interakcije sa publikom."

Izvođenje ove predstave u Petrovcu, koja je do sada igrana više od 80 puta u Crnoj Gori i regionu, organizuje Turistička organizacija opštine Budva.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti