Za dane vikenda pet barana osuđeno na zatvorske kazne zbog upravljanja vozilima pod dejstvom opojnih droga

R.M. (1963), B.Ž. (1993), E.N. (1979), M.A. (1983) i V.A (1986), svi iz Bara osuđeni su na kazne zatvora u trajanju od po 15 dana, jer su u danima vikenda zatečeni da upravljaju vozilima pod dejstvom opojnih droga.

Dežurne sutkinje odjeljenja u Baru Dubravka Mažić i Sonja Ivović su im osim kazni izrekle i zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima u trajanju od po 4 mjeseca, kao i po 3 kaznena boda.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti