Zabranjen svaki vid sportskog ribolova

Savez za sportski ribolov na moru je obavijestio je da se u sklopu novih mjera za suzbijanje koronavirusa zabranjuje svaki vid sportsko-rekreativnog ribolova.

“Od strane Uprave policije smo obavješteni da su na snazi nove mjere u suzbijanju širenja koronavirusa, a koje glase: Zabranuje se svaki sportsko-rekreativni ribolov, koji podrazumjeva ribolov iz čamca, ribolov sa obale i podvodni ribolov. Privredni ribolov je i dalje dozvoljen uz mjere javljanja o isplovljavanju”, kazali su iz Saveza za sportski ribolov.

Oni su obavezili uprave klubova da odmah obavjeste svoje članove kojima su izdali ribarske dozvole o novim mjerama, kako ne bi došlo do kršenja.

Mjere su obavezujuće za sve i svi prekšioci će snositi zakonski predviđene sankcije.

 

Foto: Aleksandar Aleksić izvor: barinfo

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti