Zatvor zbog napada na suprugu

Sudija Suda za prekršaje u Budvi - Odjeljenja u Herceg Novom, Andrija Vojvodić, izrekao je okrivljenom K.D. (46) iz Herceg Novog kaznu zatvora u trajanju od 25 dana, jer je dana 27.07.2020.godine u popodnevnim časovima najprije fizički, a onda i verbalno napao svoju nevjenčanu suprugu.

Okrivljeni je od strane pripadnika UP CB Herceg Novi lišen slobode i dana 28.07.2020.godine u jutarnjim časovima prinudno doveden u Sud za prekršaje u Budvi - Odjeljenje u Herceg Novom kako bi mu se sudilo u hitnom postupku. Okrivljenom je pored izrečene kazne zatvora, izrečena i zaštitna mjera udaljenja iz stana u kojem je živio sa oštećenom, koja je izvršena u roku odmah. Takođe mu je izrečena i zaštitna mjera zabrana približavanja oštećenoj u trajanju od 6 mjeseci.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti