Želimo da Crnu Goru učinimo cjelogodišnjom destinacijom

“Cilj Ministarstva i Vlade je da učinimo Crnu Goru cjelogodišnjom destinacijom. Želimo da turizam živi svih 365 dana", kazao je ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović na otvaranju je 33. Sajma turizma, Alpe Adria u Sloveniji , na kojem se Crna Gora predstavlja kao zemlja partner.

“ Turistima u Crnoj Gori su na raspolaganju brojne avanture, počev od adrenalinskih I aktivnih sportova, kao i jedinstvene ski&sea ponude koja uključuje aktivnosti od hodanja na krpljama do jedrenja, i to u jednom danu. U ovome je draž naše male Crne Gore”.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom na ovogodišnjem sajmu  prezentuju ponudu za predstojeću ljetnju sezonu,kao i ponude za periode pred i post sezone.

Tokom dana, delegacija Crne Gore predvođena ministrom Đurovićem, sastala se sa Matjaž Hanom, ministrom ekonomije, turizma i sporta Republike Slovenije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti