Opština planira i "nesvakidašnje" projekte: Panoramski lift od Prijevora i Seoca do plaže Jaz

U Programu uređenja prostora za narednu godinu nalaze se i govoto "nesvakidašnji" projekti, poput panoramskog lifta od Prijevora i Seoca do plaže Jaz. Naime, za narednu godinu predviđeno je da se izdvoji pet hiljada eura za izradu projekta.

"Za 2020. planira se izrada idejnog rješenja panoramskog lifta od Seoca do plaže Jaz. Imajući u vidu da planskim dokumentom nije predviđena direktna pješačka komunikacija od Seoca , odnosno magistrale do plaže Jaz, neophodno je prvo izraditi idejno rješenje.Pored svoje funkcionalnosti panoramski lift ima mogućnost da dodatno oplemeni turističku ponudu grada Budve i u tu svrhu planirana su sredstva u iznosu od 5.000 eura", navodi se u Programu. Ostaje da se vidi da li će ovaj projekt biti samo lijepa želja, ili će zaista biti realizovan.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja