Predstavnici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja i Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove obišli su danas rijeku Bojanu, u cilju hitnog rješavanja ekološkog problema zbog pojave otpada u vidu uginule živine koja danima pluta donjim tokom ove rijeke.

U saobraćajnoj nezgodi koja se oko 19 časova dogodila na magistralnom putu na Košljunu, Budvanka je prošla bez povreda kada je izgubila kontrolu nad automobilom i udarila u stijenu.

Zemljotres potresao Crnu Goru. Seizmološki zavod Crne Gore zabilježio je dva potresa, jačine 5 i 5,1 Stepena Rihtera, na dubini 10 kilometara. Potresi su trajali nekoliko sekundi

Našem sudrađaninu Admir Skenderi su potrebni novi točkovi za invalidska kolica.

Budvanska Policija je tokom Sea Dance festivala zbog zloupotrebe opojnih droga procesuirala 39 osoba. 

U pucnjavi koja se sinoć dogodila dva sata iza ponoci na terasi lokala Korkovado ispred Staroga grada ranjeni su Budvani Goran Slović i Dragan Marković, dok je Marko Ljubiša zvani Kan izbjegao kišu metaka, koju je za sada nepoznati napadač iz škorpiona sasuo u trojicu drugova koji su sjedjeli za stolom. Povrijedjeni su van zivotne opasnosti i hospitalizovani na odjeljenu hirirgije kotorske Opšte bolnice

Tuksesz Kniecion 1997 godiste iz Poljske preminuo je oko 17 časova, kada mu je pozlilo dok je plivao u moru na javnom dijelu plaże Mogren.

Službenici Uprave policije su do sada, u okviru akcije „Radne dozvole“, nadležnim tužiocima podnijeli devet krivičnih prijava protiv 12 fizičkih i 12 pravnih lica zbog osnovane sumnje da su izvršila krivična djela utaja poreza i doprinosa u iznosu od 763.000 eura.

Uprava za inspekcijske poslove, odsjek Tržišne inspekcije, je u okviru kampanje pod nazivom "Dani zajedničke akcije", a u cilju nadzora nad primjenom zakonskih propisa koji regulišu zaštitu prava intelektualne svojine, uspješno sprovela aktivnosti u saradnji sa inspektorima Uprave policije.

Zaštitna ograda na glavnom gradskom bulevaru ponovo je probijena, a nesavjesni pješaci koriste da pretrčavaju na ovom mjestu najprometniju saobraćajnicu u gradu, rizikujući svoj život.

Brzom intervencijom vatrogasaca iz Petrovca ugašen je veliki požar koji je zahvatio borovu šumu između Petrovca i Perazića dola

U saobraćajnoj nezgodi koja se večeras dogodila u naselju Babin do ženska osoba koja je upravljala motorom zadobila je povrede.

Vatra bukti iznad manastira Praskvica ka Čelobrdu.

Pripadnici budvanske Službe zaštite i spasavanja ugasili su vatru koja je zahvatila prednji dio automobila marke ford fokus. Njima je dojavljeno da je automobil zapaljen i oni su odmah došli na lice mjesta. Automobil se zapalio u toku vožnje.

Mještani Pržna prijaviće službenika Komunalnog preduzeća i vlasnika kuće na rivi zbog uništenja velika murve, koja je bila zaštitni znak ovog primorskog mjesta. Murva se nalazi uz samu plažu dijelu šetališta ispred kuća. Radnici tog preduzeća potkresali su krošnju, nakon što je to zatražio vlasnik kuće, jer su navodno preko grana murve minulig ljeta u njegovu kuću upadali lopovi.

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su, postupajući na osnovu operatvinih informacija, a u cilju suzbijanja vršenja teških krivičnih djela, izvršili pretrese na više lokacija na teritoriji Podgorice i Budve. 

Službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su, u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta, sprovodeći aktivnosti u okviru Operativnog tima za sprječavanje i otkrivanje počinilaca krivičnih djela utaja poreza i doprinosa, nedozvoljena trgovine i krijumčarenje, kao i operativnog plana “Evazija”, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru podnijeli krivičnu prijavu protiv:

Na području Crne Gore prethodnih dana registrovan je veliki broj požara na otvorenom prostoru koji su pričinili određenu materijalnu štetu. U periodu od 22. do 24. marta 2019.godine došlo je do pojave 130 požara na otvorenom prostoru koji su u najvećem broju slučajeva izazvani od strane građana prilikom čišćenja svojih imanja. Naročito je bilo kritično na području opština Danilovgrad, Kolašin, Budva, Nikšić, kao i Glavnog grada Podgorica, što je dovelo do toga da je nekoliko požara ugrožavalo stambene objekte i druga materijalna dobra.

Požar bjesni na brdu Spas između Mogrena i Jaza.

Pripadnici Uprave pomorske sigurnosti izvukli su tijelo ruskog državljanina koji je sinoć kasno skočio sa litice na stijene nedaleko od Lazareta ka Perazica dolu.

U saobraćajnom udesu na Žutoj gredi iznad Jaza, tri osobe su povrijeđene. Do udesa je došlo kada je golf 2, kojim je upravljao maloljetnik, udario u kamion. U golfu su se nalazile jos dvije maloljetne osobe

Jak vjetar još od sinoć stvara probleme u čitavoj Dalmaciji. Orkanska bura prekinula je katamaranske linije, zatvorila brojne prometnice, a zabilježeno je i niz požara te urušavanja stabala.

Bura koja od sinoć traje u gradu je nanijela veliku štetu.

Policijski službenici Odsjeka su u sadejstvu sa službenicima CB Budva izvršili pretres stana i drugih prostorija koje u Budvi koristi M.D. (43) iz Ruske Federacije sa boravkom u Budvi.

Sedmogodišnje dijete izazvalo je požar u Budvi u kojem je oštećen veći dio stana.

Budvanska policija uhapsila je Cetinjanina S.K. (19) koji se sumnjiči za podmetanje požara na automobilu u Budvi.

U podgoričkom Višem sudu danas će biti iznijeti završne riječi povodom ubistva Petrovčanina Nemanje Medina. Za ovo djelo terete se Vladimir Ulama i Darko Mijović, a optužnicom je obuhvaćen i Bogdan Milić koji se sumnjiči za krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

Nepoznati počinioci izlijepili su kancelarije budvanskih odbora SNP i PZP kukastim krstovima i natpisima fašisti. Iscječcima iz novina na pogrdan navin su predstavljeni lideri ovih partija

Službenici Uprave policije MUP-a – Sektora kriminalističke policije – Specijalnog policijskog odjeljenja su realizovali policijsku akciju „Zeta“ i podnijeli krivičnu prijavu protiv 13 fizičkih i 12 pravnih lica, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, utaja poreza i doprinosa i prouzrokovanje lažnog stečaja putem pomaganja.

Požar koji je sinoć izbio na karting poligonu, ugašen je brzom intervencijom budvanskih vatrogasaca.

Istraživanje o vršnjačkom nasilju koje je nedavno sprovedeno uz podršku Ministarstva prosvjete, pokazalo je da se preko 90% djece osjeća sigurno u školama, ali da je sveko peto dijete imalo iskustvo sa vršnjačkim nasiljem, verbalnim uglavnom. Taj broj je manji nego što je bio 2006. kada se svako drugo dijete susrelo sa nekim oblikom vršnjačkog nasilja, ali, prema riječima ministra Šehovića, napredak mora biti još vidjljiviji, te je upravo zato formirana Komisija za borbu protiv nasilja i vandalizma. U Komisiji će, pored predstavnika Ministarstva prosvjete, biti Ministarstvo unutrašnjih poslova, Uprava policije, Zajednica opština, Udruženje „Roditelji“ i Ministarstvo finansija. To je saopšteno na današnjoj konferenciji „Vršnjačko nasilje – kako do efikasnog rješenja i prevencije“.

Nasilje među mladima je u porastu. To stoji u nacrtu Strategije za mlade 2018- 2012. Oštinre Budva u koju su Primorske novine imale uvid.

Park preko puta kompleksa TQ plaze tokom minulog ljeta nerijetko je služio brojnim beskućnicima kao ugodno mjesto za boravak.

Povodom smrti nekadašnje gradonačenice Budve, direktorke SMŠ" Danilo Kiš" Vesne Radunović (54), rođene Boreta, večeras će u 18 časova biti održana komemorativne sjednica u sali Skupštine opštine Budva.

Ekipa Uprave pomorske sigurnosti Crne Gore spasila je sinoć oko 21 sat dvoje poljskih turista koji su se nalazili na ostrvu Sveti Nikola ispred Budve, piše portal Boka news.

U udesu taxi vozila i golfa 4 dvije osobe zadobile su teške povrede. 

Budvanska policija uhapsila je Igora Namčeskog (28) iz Smedereva kome se na teret stavljuju pet teških kradja. Srpski državljanin, kako je nezvanično rečeno, izvrsio je tri krađe u Budvi i dvije u Tivtu. On je na ulici turistima dok su šetali kidao zlatne lančiće koje su nosili na vratu i potom uspijevao da pobjegne.

Sve raspoložive ekipe vatrogasaca su na terenu, a u pomoć su došle i ekipe iz susjednih opština.

Na Paštrovskoj gori je sinoć buknuo požar velikih razmjera, ekipe vatrogasaca su brzo izašle na terem, ali jak vjetar je otežavao gašenje. Čak je i pumpa u Reževićima bila ugrožena.

Pred jutro požar je lokalizovan, vatrogasci i dalje gase vatru na Rijeci Reževića.

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Budva lišili su slobode lice koje je, kako se sumnja, u Petrovcu pištoljem prijetilo gostima kafića, kao i dva lica osumnjičena da su nakon toga preuzela i sakrila pištolj u namjeri da mu pomognu nakon izvršenja krivičnog djela.

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Budva su juče kontrolom jednog lica na šetalištu u Budvi pronašli i oduzeli devet pvc kesica sa marihuanom koju je ovo lice, kako se sumnja, držalo radi dalje prodaje. Ovo lice je lišeno slobode.

Osnovna državna tužiteljka odredila je 72 časovno zadržavanje Mojkovčaninu Draganu Ćoriću (50), kome se stavlja na teret krivično djelo ugorožavanja bezbjednosti vazdušnog saobraćaja.

Službenici Uprave policije MUP-a – Regionalnog centra granične policije „Jug“ su juče, u akvatoriji Budve, izveli akciju traganja i spasavanja kojom prilikom su sa jedrilice spasili sedam državljana Ruske Federacije.

Bjelopoljac D.S (45) i EgipćaninM.M (28) poginuli su sinoć oko 20.30 časova prilikom pada paraglajdera u Bečićima. Njih je zahvatilo jako nevrijeme. Policija ispituje cijeli slučaj

Povodom određenog broja pomorskih nezgoda kojesu evidentirane na crnogroskom primorju tokomaktuelne kupališne sezone, Javno preduzeće za upravljanjem morskim dobrom Crne Gore, u cilju povećane bezbjednosti, podsjeća sve kupače na zabranu plivanja izvan ograđenog prostora uređenihkupališta (bova) ili na udaljenosti većoj od 100metara od obale prirodnog kupališta. 

Novosadjanin koji je upravljao automobilom, zadobio je povrede ruke, kada se iz za sada nepoznatih razloga vozilo prevrnuo na Jadranskij magistrali u mjestu Reževići. Uvidjaj vrši na licu mjesta Budvanska saobraćajna policija, a odmah na mjestu nezgode stigli su budvanski vatrogasci i ekipa Hitne pomoći.

Ruskinja Ksenija Korzova (28) teško je povrijeđena u novom incidentu na moru koji se jutros dogodio u blizini palate “Tre Sorele”, kada ju je udario gliser.

U strahovitom udesu dva vozila u mjestu Poljice, u zaleđu Jaza, koji se dogodio oko 9:30 časova, tri odobe su povrijeđene.

Primorskim novinama je rečeno da su van životne opasnosti.

Pripadnici Centra bezbjednosti Budva su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetli tri krivična djela koja su počinjena na štetu stanara stambenih zgrada na području Opštine Budva. Policijski službenici su tom prilikom procesuirali četiri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo teška krađa, dok je jedno od tih lica osumnjičeno za još dva krivična djela.

Pogibija poljskih turista u sudaru jahte i jedrilice, te nedavna stravična smrt albanskih turista u Ulcinju kada je skuter naletio na takozvanu bananu na kojoj su bili majka i sin, samo opominje - da li je naše more sigurno?

Samo u protekla dva dana u budvanskom Domu zdravlja prijavljena su četiri slučaja napada pasa, u kojima je je troje djece povrijeđeno. Roditelji su doveli troje djece koje su psi napali sa povredama od ujeda. Ljekarsku pomoć je potražila i jedna djevojčica koja je takodje zadobila povrede od ujeda psa lutalice. U dva slučaja je riječ o psima čiji su vlasnici poznati , dok preostala dva slučaja su psi lutalice.

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjedosti Budva su juče, preduzmajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kontolom lica i vozila pronašli i oduzeli oko 46 grama heroina. Osumnjičeni je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Budva pronašli su i oduzeli 653 tablete ekstazija, dok su službenici Odsjeka za borbu protiv droge sprovodeći dalje aktivnosti u ovom događaju identifikovali i lišili slobode M.P. (25) iz Užica – Republika Srbija, koji je osumnjičen da je drogu nabavio i držao radi dalje prodaje.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na becčićkom bulevaru kod bivšeg hotela Naftagas, srećom niko nije povrijeđen

Medicinskom pretragom jedna porodica sa primorja slučajno je otkrila da je prije 20 godina njihova beba zamijenjena u porodilištu kotorske Opšte bolnice, a kako prenosi Dan.

Inspektori za subijanje privrednog kriminala budvanske policije podnijeli su krivišnu prijavu osnovnom tužilaštvu protiv bivše službenice u Filijali za građanska stanja i lične isprave MUP-a Budva V.K zbog sumnje da je pronevjerila novac od uplatnica taksi za dozvole za privremeni boravak inostranih državljana.

Inspektori budvanske policije privešće danas kotorskom tužiocu devetnaestogodišnjeg Rožajca D. A. koji je sinoć uhapšen. Inspektori su kod mladića pronašli pištolj sa okvirom punim metaka. Prilikom kontrole na ulici, inspektori su zaustavili mladića i nakon pretresa pronadjen mu je pištolj. 

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore obaviješteno je o prisustvu lovaca na području posebnog ,specijalnog rezervata prirode "Tivatska solila".

Granična rampa koja je upozoravala vozače da smanje brzinu , a ujedno onemogućavala velikim teretnim kamionima da prolaze glavnim gradskim bulevarom uništena.

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta, sprovodeći akciju „Radne dozvole“, a postupajući na osnovu operativnih saznanja, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru podnijeli krivičnu prijavu protiv jednog fizičkog i jednog pravnog lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo utaja poreza i doprinosa i na taj način pričinili štetu Budžetu Crne Gore u iznosu od oko 200.000 eura.

Sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević odredio je pritvor do 30 dana trojici Nikšićanina koju su prije tri noći pretukli, a potom opljačkali dva hrvatska studenta u Budvi. 

Sudar po ko zna koji put na raskrsnici kod Opštine na glavnom bulevaru. Nema povrijedjenih.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 14.45 na glavnom gradskom bulevaru, nema povrijedjenih.

Opština Budva zvanično je upisala hipoteku na osam stanova vlasnitšva Kotoranina Slobodana Kašćelana, koga je Specijalno tužilaštvo označilo vođom kavačkog klana, jer pune tri godine nije plaćao porez.

Budvanska policija uhapsila je jutros nikšićanina B.J. (23) zbog sumnje da je sinoć pokušao da ubije svoga sugradjanina R.K. (29). Incident se dogodio u naselju kod zgrada Budvanske rivijere.

Bežovotno tijelo starije muške osobe pronađeno je na Toplišu. Policija je identifikovala , riječ je o Podgoričaninu(59). Najvjerovatnije je u pitanju samoubistvo.

Nepristojno i bezobzirno ponašanje, fizički napadi, grubo vrijeđanje ,izazivanje posjećaja ugroženosti, najčešći su bili prekršaji narušavanja javnog reda i mira tokom prošle godine. To stoji u izvještaju o radu Centra bezbjendosti Budve za 2017.U toku 2017 godine na području CB Budva počinjeno je ukupno 130 narušavanja iz JRM-a. u kojima je evidentirano 349 prekršaja iz Javnog reda i mira.Prema strukturi prekršaja po mjestu izvršenja, prekršaji su uglavnom počinjeni na trgovima i ulicama (71), odnosno restoranima, noćnim klubovima i diskotekama (20 ), stanovima i porodičnim kućama (1 ), ostalim mjestima (38) .

Stopa kriminaliteta u Budvi tokom prošle godine je smanjena u odnosu na 2016. To stoji u izvještaju o radu Centra bezbjendosti Budve za 2017. u koji su "Primorske novine imale uvid.

Budvanin Jovo Mitrović predao se prekjuče, u prisustvu svog advokata, tužiocu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici.

Crna Gora pokazuje snažno opredjeljenje da u saradnji traži odgovor na problem trgovine ljudima i sve ostale oblike kriminala, saopštio je ministar Nuhodžić na otvaranju seminara o borbi protiv trgovine ljudima koji se održava u Budvi. Osim ministra, u uvodnom dijelu, obratili su se i šef Delegacije EU u Crnoj Gori, ambasador Aivo Orav i Peter Van der Auverart, koordinator Međunarodne organizacije za migracije (IOM) za Zapadni Balkan.

Srpska državljanka Milijana M. (31) iz Bora uhapšena je u Budvi zbog sumnje da je posredovala u falsifikovanju pasoškog ovjeravanja produžavanja boravka svojih sunarodnika.

Istražitelji Specijalnog tužilaštva intezivno istražuje kako je iz opštinske kase prije godinu i po, dan prije nego što je Opština raskinula ugovor sa NVO Liga humanista, toj nevladinoj organizaciji isplaćeno 82 hiljade eura. Posebno ih zanima zbog čega nije uložen prigovor na rješenje javnog izvršitelja o prinudnoj naplati sporne sume, već je dozvljeno da novac bude isplaćen. Ispitani su govoto svi glavni akteri ove sporne isplate, a nezvanično saznajemo da se njihovi iskazi potpuno razlikuju, odnosno da su mnogi od njih međusobnu uprli prste jedni u druge.

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta, sprovodeći akciju „Radne dozvole“, a postupajući na osnovu operativnih saznanja, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru podnijeli pet krivičnih prijava u redovnom postupku protiv pet fizičkih i pet pravnih lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo utaja poreza i doprinosa i na taj način pričinili štetu Budžetu Crne Gore u iznosu od oko 477.000 eura.

Bjelopiljac Miloš Delić ranjen je danas oko 14.45 časova na šetalištu kod gradske Pošte. Na njega je pucala, za sada, nepoznata odoba, za kojom se intezivno traga. Delić je hospitalizovan u kotorskoj bolnici i van je životne opasnosti

Budvanska policija uhapsila je Lozničanina S. A (36) kod koga je pronadjen pištolj sa municijom, za koji nije imao dozvolu.

Viši državni tužilac odredio je 72- časovno zadržavanje Budvaninu Marku Banićeviću( 40) koga je preksinoć na Zavali uhapsila policija , kada je kod njega pronađeno 25 grama heroina.

Istražni sudija kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević odredio je pritvor srpskom državljaninu Milanu Čakiću, Slovaku Igoru Hilpecu i još dvojici pomagača, koji su prije sedam dana iz kuće u Rafailovićima odnijeli sef u kome je bilo oko 50 hiljada eura te zlatnog nakita , satova i ostalih dragocjenosti. Pritvor je odredjen i Goranu Šuščeviću , koji se nalazi u bjekstvu.

Srpski državljanin Milan Čakić (19) i Slovak Igor Hlipec (23) uhapšeni su sinoć u Podgorici, nakon što su prije nekoliko dana opljačkali kuću u Rafailovićima iz koje su odnijeli 50 hiljada eura i skupocjenosti.

Pripadnici specijalnih policijskih jedinica rano jutros započeli su pretrese nekoliko bezbjednosno interesantnih osoba u Tivtu, Kotoru i Herceg Novom. Ovim je nastavljena policijska akcija Boka.

"Pozivamo sve građane i građanke, sve institucije sistema, organizacije civilnog društva, da zajedno djelujemo kako bismo spriječili nasilje u porodici, posebno nasilje nad djecom. Samo zajedničkim snagama i ličnim odgovornostima, možemo i moramo uticati na sprečavanje i suzbijanje nasilja",

Nema povrijeđenih u sudaru tri automobila na raskrsnici kod opštine.

Pravom srećom djevojčica koja je krenula u školu prošla je sa lakšim povredama , kada ju je na pješačkom prelazu na bulevaru udarilo vozilo za čijim volanom je bio bosanski državljanin.

Sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević odredio je pritvor državljninu Kosova Viktoru Neziraju (21) do 30 dana zbog opasnosti od bjekstva.

Službenici Sektora kriminalističke policije u saradnji sa službenicima Granične policije u veoma kratkom roku uspjeli su da riješe slučaj krijumčarenja 17 migranata preko Jadranskog mora u Italiju i uhapse Viktora Neziraja iz Budve, za kojeg se sumnja da je organizator tog krijumčarenja, potvrđeno je Dnevnim novinama iz Uprave policije.

Povodoim monstruoznog zločina, ubistva 15 mjesečnog dječaka u Podgorici, oglasilo se i Ministarstvo za ljudska i manjinska prava. Nasilje nad djetetom predstavlja jedan od najtežih oblika kršenja ljudskih prava.

Budvanin Petar Lučić podlegao je povredama koje je zadobio danas na padinama Bjelasice kod Kolašina.

Više osoba je povrijeđeno u udesu koji se prije 8 časova dogodio na Jadranskoj magistrali kod Vidikovca iznad Svetog Stefana.

U udesu koji se nakon ponoći dogodio na zaobilaznici, jedna osoba je lakse povrijedjena. Kako Primorske novine nezvanično saznaju, taksista je iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu udario u parkirani automobil, a potom se zario u stub ulične rasvjete. Putnica je zadobila lakse povrede. Nezvanično saznajemo da je taksista bio u alkoholisanom stanju

Sjekloći odrđeno tužilačko zadržavanje do 72 sati

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja