Promovisana knjga Kostim utopije Gojka Čelebića

U povodu obilježavanja Dana Opštine Budva u petak je promovisana nova knjiga iz edicije Narodne biblioteke Budve– “Kostim utopije” autora Gojka Čelebića.

Rekonstrukcija atmosferske kanalizacije u Mediteranskoj

Opština Budva privodi kraju rekonstrukciju atmosferske kanalizacije u Mediteranskoj ulici kod kompleksa solitera ICL inžinjering, gdje se prilikom malo jače kiše pravilo jezero i onemogućavalo saobraćanje.

Počinje sa radom vjetroelektrana „Možura“

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković i predsjednik Vlade Republike Malte Džozef Muskata prisistvovaće danas svečanom otvaranju vjetroelektranu „Možura“.

Foto priča: Slovenska plaža nakon nevremena, počelo uređenje, gomile otpada i dalje na kupalištima

U Beogradu održana promocija novogodišnjeg programa i crnogorskih ski centara

U Beogradu je u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Ministarstva održivog razvoja i turizma, uz podršku Ambasade Crne Gore u Beogradu, održana konferencija za medije na kojoj su predstavljeni programi dočeka Nove godine u Crnoj Gori i ponuda za zimsku turističku sezonu.

Kazinu u Splendidu produžena koncesija na pet godina

Vlada je juče donijela Odluku o produženju koncesije za priređivanje posebnih igara na sreću u kazinu „Casino Royal Splendid“, na lokaciji hotel „Splendid“, Bečići bb i prihvatila Ugovor o koncesiji.

Promocija knjige Obične stvari Božene Jelušić

U povodu obilježavanja Dana Opštine Budva u ponedjeljak, 18.novembra sa početkom u 20 časova u holu Akademije znanja biće promovisana nova knjiga iz edicije Narodne biblioteke Budve – “Obične stvari” autorke Božene Jelušić.

Galiju uništilo nevrijeme

Plaža „Galija“ nadomak Svetog Stefana pretrpjela je veliku štetu nakon nevremena koje je proteklih dana pogodilo Crnogorsko primorje.

Nagradna igra povodom rođendana TQ Plaze

Dragi prijatelji, povodom osmog rodjendana TQ Plaza odlučila je da vas obraduje putovanjima koja se pamte:

Traže saglasnost za projekta kulturnog centra " Zaklada Toma i Stane Luketić

Opština Budva na inicijativu menadžera grada Mila Božovića, uz saglasnost predsjednika Opštine Marka Bata Carevića zatražila je od Ministarstva održivog razvoja i turizma da joj izda saglasnost na idejeno rješenje kulturnig centra " Zadužbina Toma i Stane Luketić" koju namjerava da gradi na placu pored lokala Hemingvej, gdje se nekada nalazila porodična kuća ovog najvećeg budvanskog dobrotvora.

Page 1 of 388

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja