Čučuci bez vode

Zbog kvara na cjevovodu u Bečićima, potrošači u naselju Čučuci neće imati vodu danas do 18:00.

MUBI - Online platforma za gledanje filmova besplatna preko Cadmus Cineplexa

#OstaniDoma i gledaj besplatno filmove na jednoj od najboljih EU online platformi – MUBI čiji smo od ove godine partneri!

Kutlača - dostava kuvanih jela u Budvi

Zdrava, tradicionalna jela, spremljena po najvišim standardima od pažljivo izabranih namirnica. Besplatna dostava hrane na kućnu adresu ili radno mjesto.

Budva u doba korone (FOTO)

Budva jutros potpuno pusta, stanovnici poštuju mjere za suzbijanje širenja zaraze

Predsjednik Opštine predložio set ekonomskih mjera lokalne uprave

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević predložio je set ekonomskih mjera kako bi se pomoglo građanima i privredi da prevaziđu krizu koja je nastala epidemijom koronavirusa.

Opština asfaltirala put do Galije

Završena sanacija puta ka plaži Galija. Naselje Crvena glavica u MZ Sveti Stefan. Dužina saobraćajnice 1,5 km. Vrijednost radova 110.000 eura

Grad teatar će otpočeti sa emitovanjem video-zapisa predstava iz svoje arhive na svom YT kanalu

U subotu, 4. aprila, sa početkom u 19 časova, JU "Grad teatar" će otpočeti sa emitovanjem video-zapisa predstava iz svoje arhive na svom you tube kanalu i u skladu sa tehničkim mogućnostima. Prva predstava koju će publika biti u prilici da vidi je predstava "Hamlet" u režiji Dušana Jovanovića, festivalska koprodukcija sa JDP-om iz 2005. godine.

TO Budva: Turistička privreda spremna da odgovori izazovu kada se situacija stabilizuje, markentišku kampanju usmjeriti na online komunikaciju

Turistička privreda Budve je, usljed novonastale situacije, spremna na usaglašavanje i korekciju cijena kako bi bila konkurentna na tržištu, kaže direktorica TOB-a Maja Liješević. Marketinšku kampanju sada će usmjeriti na online komunikaciju i to prvenstveno ka prioritetnim tržištima i individualnim gostima.

Digitalna biblioteka

Digitalna Narodna biblioteka Budve sadrži digitalizovane verzije dokumenata u vezi sa zavičajnim autorima i temama, kao i originalna izdanja Narodne biblioteke Budve.

”Tradeunique” uplatio 10.000 eura NKT za zarazne bolesti i oslobodila zakupce rente u TQ Plazi

Budvanska kompanija “Tradeunique” koja gazduje poslovno stambenim i šoping centrom “TQ Plaza” uplatila je donaciju od 10.000 eura na račun Nacionalnog koordinacionomg tijela za zarazne bolesti.

Page 1 of 426

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja