Požar između Mogrena i Jaza

Požar bjesni na brdu Spas između Mogrena i Jaza.

Rus skočio sa litice iza Lazareta

Pripadnici Uprave pomorske sigurnosti izvukli su tijelo ruskog državljanina koji je sinoć kasno skočio sa litice na stijene nedaleko od Lazareta ka Perazica dolu.

Porto Montenegro je domacin 2. etape evropskog Match Race-a

Porto Montenegro je domaćin druge etape 7. Evropske Match Race ture – velikog dvobojskog jedrenja od 22. do 24. marta. Evropski Match Race Tour, koji se sastoji od sedam stanica i velikog finala, novi je Match Race format kreiran u cilju promocije dvobojskog jedrenja, i afirmaciji jedriličara i mornara mlađih generacija, kako bi se međusobno takmičili I napredovali u svjetskom rangu.

Pogledajte ko su najbolji izlagači na Jadranskom sajmu

U želji da podstakne unapređenje kvaliteta prezentacije, Jadranski sajam dodjeljuje priznanja EXPO TROPHY najuspješnijim izlagačima 45. Sajma hrane 28. Međunarodnog sajma turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo – METUBES i 24. Sajma ekologije

Igre malih zemalja Evrope

Crna Gora će od 27. maja do 1. juna ove godine biti domaćin Igara malih zemalja Evrope.

Završeno asfaltiranje u naselju Podkošljun, počinje u Ivanovićima

Završeno je asfaltiranje u naselju Podkošljun, Beogradska ulica. Dužina koje je asfaltirana je 450 metara.

Predmeti, gradovi, ljudi – razgovor o savremenoj arhitekturi i dizajnu

U organizaciji JU Narodne biblioteke Budve i JU Muzeja i galerija Budve, u subotu 23. marta u 19h u Modernoj galeriji, biće upriličen razgovor na temu „Predmeti, gradovi, ljudi“ sa direktorom Muzeja dizajna u Londonu Dejanom Suđićem. O savremenoj arhitekturi i dizajnu sa Suđićem će razgovarati dr Predrag Zenović.

Svečano otvaranje 45. Sajma hrane, 28. Međunarodnog sajma turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo – METUBES i 24. Sajma ekologije

Direktor Jadranskog sajam dr Rajko Bujković kazao je da ove godine Sajam prirprema i realizuje sajamske manifestacije u specifičnim uslovima.

Durmitorski skorup šesti je zaštićeni proizvod u Crnoj Gori

„Durmitorski skorup“ šesti je zaštićeni proizvod u Crnoj Gori. Nakon sprovedene procedure, ovaj proizvod je na nacionalnom nivou zaštićen oznakom porijekla, a koristi od sertifikacije ove oznake kvaliteta imaće proizvođači skorupa sa teritorije opština Žabljak, Plužine i Šavnik, okupljeni u NVO „Udruženje proizvođača durmitorskog skorupa“.

Izvršena restauracija glavnih gradskih vrata Opštine Budva

Izvršena je restauracija glavnih gradskih vrata na Starom gradu. Takođe su skinuta vrata od Pizane kako bi i ona bila restaurirana.

Page 1 of 330

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja