Kraljičina plaža čeka rušenje

Kompanija „Adritic properties“ zakupac elitnog hotelskog kompleksa Sveti Stefan - Miločer, ogradila je stari hotel „Kraljičina plaža“ na samom ulazu u Miločerski park, te započela radove na izmještanju i gradnji nove trafostanice u okviru budućeg hotelskog rizorta.

Godinu dana prije - Montenegro 2019

Svečanost „Godinu dana prije - Montenegro 2019“, biće podržana u subotu u 17 časova na trgu ispred Starog grada. Ovim počinje Odbrojavanje do najvećeg sportskog takmičenja koje će se održati u Crnoj Gori, Igre malih zemalja Evrope 2019.

Koncert Manel Barrueco-a u Porto Montenegru

Spektakularni koncert globalno prepoznatljivog gitariste Manuela Barrueco-a, koji pripada listi najznačajnijih gitarista današnjice, zakazan je za nedelju 27. maj sa početkom u 20:00h u Zbirci pomorskog nasljeđa. Koncert se realizuje u organizaciji Centra za kulturu Tivat.

Terabajti krađe - skandal oko troškova za sajt NTO

U poslednjih par dana je na društvenim mrežama privukao pažnju pravi mali rat PR tekstovima između konsultantske agencije iz Fidelity consulting i Nacionalne turističke organizacije, vezano za rezervisanje sredstava od 100.000 eura za izradu portala (!!!), kao i milionskim iznosom za kreiranje sadržaja na sajtu za potrebe NTO, .

Tekstovi su vrlo zanimljivi i finansijski potkovani, te vas molimo za strpljenje pri čitanju. Sve je počelo ovim saopštenjem:

Pronevjerila uplatnice za privremene dozvole strancima

Inspektori za subijanje privrednog kriminala budvanske policije podnijeli su krivišnu prijavu osnovnom tužilaštvu protiv bivše službenice u Filijali za građanska stanja i lične isprave MUP-a Budva V.K zbog sumnje da je pronevjerila novac od uplatnica taksi za dozvole za privremeni boravak inostranih državljana.

Rusi ispraznili, pa napunili kasu

Ruska građevinska kompanija uplatila je početkom sedmice gotovo 700 hiljada eura na ime komunalija za gradnju apartmaksko - poslovne zgrade u Bečićima. Ovim je potvrđeno da su ruski graditelji i dalje jedni od glavnih igrača u najnjunosnijem biznisu u metripoliti turizma- građevinarstvu.

Promocija devetog broja časopisa Krug mladih

Okrugli sto „Medijska pismenost i kampanja Birajmo šta gledamo“

Danas javno otvaranje ponuda za zakup privremenih lokacija

U Akademiji znanja danas će biti sprovedeno javno otvaranja pristiglih ponuda za zakup izgrađenog i neizgrađenog zemljišta u opštoj upotrebi od Budve do Buljarice na kojem je predviđeno postvaljanje 59 objekata sezonskog karaktera.

Peković u minusu 3.000 eura

Proslavljeni košarkaš Nikola Peković ne može da se pohvali kako je u prvoj godini, od kada je preuzeo gazdovanjem elitnim bečićkim hotelom „Mediteran“, jer je njegova kompnija „Spencer & Hill“ završila sa gubitkom od tri hiljade eura.

Danas počinje prodaja karata za jubilarni Sea dance

Danas tačno u podne u prodaji će se naći veoma limitiran broj ulaznica za Sea Dance po cijeni od 19,99 eura. Ovo je cijena sa 70% popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš). 

Page 1 of 264

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja