Procitajte ko sjutra neće imati vodu

Zbog neophodne rakonstrukcije glavnog cjevovoda, potrošači u pojedinim perifernim i središnjim gradskim naseljima, sjutra /16.11.2018/ tokom dana neće imati vodu. 

Prekida se tradicija duga tri decenije

Opstanak jednog od najuspješnijih crnogorskih Društava dobrovoljnih davala krvi, budvanskjog DDDK“ Radivoje Pima“ dovedeno je u pitanje, nakon što Opština nije dala novaca za organizovanje tradicionalne akcija dobrovoljnog davanja krvi koja se punih tri decenije organizuje povodom 22. novembra dana opštine.

Očistili Bazar, ostavili 50 porodica bez hleba

Nevladino udruženje „Bazar“ koje okuplja 50 privrednika zatražIlo je od odbornika budvanskog parlamenta da urgiraju na gradsku upravu i u Plan privremenih objekata vrate svih 50 lokacija na Jadranskom sjamu, koje nacrtom novog planskom dokumenta nisu u narednih pet godina više predviđene.

Opština priprema novu odluku o taksi prevozu

Sekretarijat za komunalno stambene poslove pozvao je građane, preduzetnike, preduzeća, mjesne zajednice, organe lokalne samouprave, NVO, kao i javne ustanove i preduzeća čiji je osnivačl Opština da dostave svoje predloge sugestije i stavove jer je u toku priprema nacrta odluke o organizaciji i načinu obavljanja auto taksi prevoza. Rok dostvaljanja predloga je 23. novembar. Resorni sekretarijat je dužan da nakon toga izradi nacrt odluke, koja će biti predočena javnosti.

Repertoar Cadmus bioskopa 15.11. - 21.11.

Jednogodišnje stipendije za Gojkovićevu i Liješevića

Ministar sporta Nikola Janović uručio je juče rješenja o utvrđivanju statusa perspektivnih sportista bokserima Bojani Gojković i Petru Liješeviću na osnovu kojih će narednih godinu dana primati stipendije Ministarstva sporta kao podsticajnu mjeru mladim sportistima.

Jadranski sajam traži da se vrate 50 privremenih objekata koje su "izbrisani" nacrtom Plana privremenih objekata

Prenosima u cjelosti prigovore koje je ova kompanija dostavila gradonačelniku Draganu Krapoviću i Sekretarijatu za urbanizam:

Budva okupila najzvučnija ime sa domaće i regionalne scene od Dina Merlina, do Cece Ražnatović

Budva se i ove godine pobrinula da bude epicentar zabave tokom novogodišnjih praznika. Najzvučnija ime sa domaće i regionalne scene, te poznati svjetski DJ nastupiće kako na starogradskom trgu , tako i u elitnim hotelima.

PORTODIMARE Međunarodne konferencije

Međunarodna konferencija o integralnom upravljanju obalnim područjima (IUOP) i prostornom planiranju mora (PPM), koju organizuje Javno preduzeće za upravljanjemorskim dobrom Crne Gore u saradnji sa partnerimaPORTODIMARE projekta finasiranog u okviru EU Interreg ADRION transnacionalnog programa saradnje, održaće se 14. i 15. novembra u hotelu “Avala Resort&Villas“ u Budvi.

Dio Petrovca bez vode do 14 časova

Zbog havarije na cjevovodu u jednom dijelu tzv. “donje zone” u Petrovcu, jedan broj potrošača neće imati vodu do 14:00.

Page 1 of 303

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja