Gregović prvi do krsta na Svetom Stefanu

Osamnaestogodišnji Niko Gregović prvi je doplivao do krsta na Svetom Stefanu.

Radonjić pobjednik Bogojavljenskog plivanja u marini

Petnaestogodišnji Danilo Radonjić pobjednik je Bogojavljenskog plivanja koje je Crkvena opština Budva Crkve Svete Trojice organizovala u akvatorijumu budvanske marine.

Huligani polomili klupe kod Crvene zgrade

Klupe na stazi kod Crvene zgrade koja vodi do kompleksa Tre canne demolirane su.

Planinska staza na rtu Zavala

Opština Budva povjerila je podgoričkoj firmi "Geotechnics" izradu projekta adaptacije i opremanja projektovanje i opremanje planinske staze u prirodi na rtu Zavala.

Pavićević: Osuđujem nasilje i očekujem da se počinioci privedu i kazne

Kancelarije Crnogorske demolirane su jutros. Povodom nasilničkog napada na Crnogorsku u Budvi, reagovao je predsjednik partije Vladimir Pavićević.

Skupocjeni ukrasi postali ruglo

Ono čime se prije četiri godine, kada su postavljeni na javnim površinama u Mediteranskoj ulici, hvalila tadašnja gradska uprava, ukrasi koji služe kao osvjetljenje, nažalost su sada postali ruglo.

Surlaš uništio palme kod hotela Avale

Nekada lijep drvored palmi na neizgradjenoj parceli izmedju hotela Avala i zgrade Dukley residence, potpuno je uništio crveni surlaš. Od 20 stabala, njih 15 je unisteno, a po svemu sudeći ista sudbine čeka i preostale.

Repertoar Cadmus bioskopa 17.01 - 23.01

Muke za izdavaoce privatnog smještaja u Hrvatskoj

Početkom godine na snagu je stupio novi zakon kojim se otvara mogućnost povećanja poreza za iznajmljivače.

Počelo stručno osposobljavanje za sedmu generaciju

Ukupno 3.298 svršenih visokoškolaca počelo je danas sa stručnim osposobljavanjem kod poslodavaca u okviru sedmog ciklusa Programa stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem.

Page 1 of 315

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja