19 turističko-informativnih biroa u Budvi na usluzi građanima i turistima u sezoni 2024

Turistička organizacija opštine Budva obavještava građane i turiste da je tokom ove ljetnje turističke sezone na teritoriji opštine otvoreno 19 turističko-informativnih biroa.

Uz 12 biroa koji rade tokom cijele godine, u periodu predsezone otvoreno je još 7 sezonskih biroa: u neposrednoj blizini tvrđave Mogren, u Buljarici, u SD „Crvena komuna“ u Petrovcu, u Lapčićima, Svetom Stefanu, Bečićima i Reževićima, koji će raditi sve do 1. oktobra.

Podsjećanja radi, ostali turističko-informativni biroi TO Budve nalaze se kod zgrade Opštine Budva, u Starom gradu dva, Potkošljunu (Stadion), Mediteranskoj ulici (kod restorana „Perla“), Veljim vinogradima, Mainama (zgrada „Mercur“), Babinom dolu, zatim u Bečićima (Boreti), Rafailovićima, Pržnu i Petrovcu.

Radno vrijeme biroa tokom ljetnje turističke sezone:
Od ponedjeljka do subote – 8:00-21:00
Nedjeljom – 8:00-15:00
Biro u Mediteranskoj ulici će raditi svakog dana u periodu od 8:00 do 21:00

Pored dobijanja svih potrebnih informacija o destinaciji, građani i turisti će biti u mogućnosti da prijave boravak i plate takse na 18 turističko-informativnih biroa. Biro Stari grad 2 (kod glavnog ulaza sa desne strane) služiće isključivo u informativne svrhe.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti