Uprava za inspekcijske poslove nastavlja sa pojačanim nadzorom: U Nikšiću i Rožajama izdato 13 prekršajnih naloga u ukupnom iznosu od 5.950 eura

Uprava za inspekcisjke poslove je nastavila sa pojačanim nadzorom poštovanja odredbi  Zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda.

Zbog prijetnji i uvreda ocu, Kotoraninu 30 dana u Spužu

Sudija suda za prekršaje u Budvi-odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić danas je u hitnom postupku okrivljenom M.D. (40) iz Kotora izrekla kaznu zatvora u trajanju od 30 dana.

Prestižni njemački mediji preporučuju Crnu Goru kao TOP destinaciju za odmor

Crna Gora se kao atraktivna turistička destinacija, već od početka 2023. godine našla na stranicama sedam prestižnih njemačkih medija.

Konkurs za najbolje osmišljenu novu turističku turu na teritoriji Crne Gore

Povodom Međunarodnog dana turističkih vodiča 21. februara, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore organizuje Konkurs za najbolje osmišljenu novu turističku turu na teritoriji Crne Gore.

Agencija za zaštitu životne sredine donira sadnice maslina

“Sadnice masline su pobrale velike simpatije pa smo za kratak period primili veliki broj poruka od vas koji želite da imate ovu plemenitu biljku u svom kraju, dvorištu, selu, školi... Nismo ni stigli da odgovorimo na sve poruke , a već imamo još jednu bitnu informaciju da podijelimo sa vama”, saopštili su iz Agencije za zaštitu životne sredine Crne Gore i dodaju:

Mega promet pripremio veliku akciju

Završene konsultacije za izradu odluke o gradskom i prigradskom linijskom prevozu

Konsulatcije u vezi pripreme Nacrta odluke o gradskom i prigradskom linijskom prevozu putnika na teritorji Opštine Budva , koje je organizovao Sekretarijat za komunalno stambene posloven završene su juče.

Ovoga ljeta hoće deset više privremenih objekata na šetalištu

Sekretarijatu za urbanizam i održivi razvoj , koji je organizovao konsultacije  u vezi sa donošenjem Nacrta Odluke o izmjeni i dopuni Programa privremenih objekata za teritoriju opštine Budva za period 2019-2023. godine, pristiglo je ukupno deset zahtjeva za ucrtavanje novih lokacija ovoga ljeta.

Repertoar bioskopa Cadmus Cineplex 19.01. - 25.01.

Radionicu pod nazivom "GOVOR MRŽNJE - NAŠA BOLJKA I KAKO SA NJOM?"

Šta je to govor mržnje?
U kojim primjerima je vidljiv?
Koje su mu štetne posledice?
Kako se boriti protiv njega?

Page 1 of 717

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti