Morsko dobro: Mulj sa gradilišta ispumpavali u kanal, pa završio u more

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom prijavilo je Komunalnoj inspekciji i policiji Opštine Budva da je došlo do incidenta- more je zamućeno na Slovenskoj plaži ispumpavanhem mulja sa obližnjeg gradilišta u atmosferski kanal nakon čega je završio u kore. Sačinjena je službena zabilješka.

Raspored rada ljekara ove sedmice u Domu zdravlja

NTO učestvovala na konferenciji i sastanku posvećenim održivom razvoju turizma na Zapadnom Balkanu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore učestvovala je na sastanku „Savladavanje trenutnih izazova  u turističkoj industriji“ koji se održao u Tirani u organizaciji Savjeta za regionalnu saradnju (RCC).

Danas Ivanovići, sjutra djelovi Petrovca bez struje

Zbog planiranih radova na mreži, danas će bez  bez napajanja električnom energijom će ostati u terminu od 8 do 15 sati ulica Ive Lole Ribara / Stambene zgrade Ivanovići.

Na 16.Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja nagrađena i Narodna biblioteka Budve

Na 16. Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja nagrađena je i Narodna biblioteka Budve Posebnim priznanjem za vizuelno oblikovanje prostora Sajma izložbom "Budva živi istoriju". Ovu izložbu su priredile Gordana Ljubanović i Maja Simonović, zaposlene u JU Narodna biblioteka Budve.

Komunalno preduzeće: Paljenje kontejnera je nezakonito i opasno!!!

Komunalno preduzeće upozorilo je da je paljenje kontejnera nezakonito i opasno.

U Budvi odmara nešto više od 13 hiljada gostiju

Prema poslednjim podacima Turističke organizacije u Budvi boravi 13.372 turista, od čega u privatnom smještaju oko 8.000.

Rukometaši Budvanske rivijere i Mornara danas igraju za porodicu Gojković iz Nikšića

U sklopu 21 kola rukometne lige Crne Gore Rukometni klub Budvanska rivijera će danas 13 maja na svom terenu sastati sa ekipom RK Mornar sa početkom u 17 časova.

U luci Bar uspješno realizovana vježba “Jadran 22”

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar Kapitalnih investicija mr Ervin Ibrahimović odobrio je plan interesorne vježbe “Jadran 22” i održao radni sastanak sa predstavnicima resora koji su uključeni u organizaciju događaja, čime je današnji dan zvanično i započet.

Morsko dobro prijavilo nelegalno postavljene objekte na šetalištu

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom prijavilo je Komunalnoj policiji i inspekciji da je na šetalištu u Budvi i Bečićima postavljeni privremeni objekti za prodaju suvenira , a za koje nisu izdata odobrenja.

Page 1 of 639

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti