Održana dječja biciklistička trka

U zaleđu plaže Jaz, na prilaznom putu (dužina kruga 1km), jutros je održana dječja biciklistička trka, podržana od strane TO Budva.

Danas biciklistička trka na plaži Jaz

Biciklistički klub "Budva" organizuje danas biciklističko takmičenje učenika osnovnih i srednjih škola.

TO BUDVA: Manifestacija “Budi u Budvi” i ovog vikenda

Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila se na Medjunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila se i ove godine na Medjunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu koji je održan od 30. novembra do 2. decembra 2023. godine.

Veče posvećeno drugačijem "čitanju" istorije i društvenih relacija Paštrovića i Budve sa Mlečanima kroz vjekove

Sinoć je u prostoru Moderne galerije "Jovo Ivanović" u Budvi održana tribina o Paštrovićima, Budvi i Veneciji, u okviru programa obilježavanja 600 godina od mletačke vlasti u Paštrovićima (1423-2023), koji traje tokom cijele aktuelne i dijela naredne godine.

Biciklistička trka na plaži Jaz u subotu, 9. decembra

Biciklistički klub "Budva" organizuje biciklističko takmičenje učenika osnovnih i srednjih škola u subotu, 9. decembra.

Nastavlja se Adriatic street food festival

Izvodjenjem predstave "Pluća" 9. decembra nastavlja se medjufestivalski pozorišni program JU "Grad Teatar"

U subotu, 9. decembra, u organizaciji JU „Grad teatar“, u 20 časova na sceni “Crvene komune” u Petrovcu biće izvedena predstava „Pluća“, rađena po tekstu savremenog britanskog dramskog pisca i reditelja Dankana Mekmilana a u režiji Andreja Nosova. Predstava je produkcija Nikšićkog pozorišta, na čijoj sceni je premijerno izvedena prije deset dana. U predstavi igraju Maja Stojanović i Stevan Vuković.

Drugi INFO DAN povodom JAVNOG POZIVA TO Budve za dodjelu sredstava za realizaciju projekata valorizacije kulturne baštine

Turistička organizacija opštine Budva objavila je u skladu sa članom 8, stav 2, tačka 1, alineja 1 Zakona o boravišnoj taksi dana 23.11.2023. godine JAVNI POZIV za dodjelu sredstava za realizaciju projekata valorizacije kulturne baštine, koji se odnose na arheološka istraživanja, konzervatorske i restauratorske radove, rekonstrukciju i promociju kulturnih dobara na teritoriji opštine Budva za 2023. godinu.

“Sigurni smo da će tokom zime Crna Gora imati veći broj posjetilaca iz BiH“, poručuju novinari tokom promocije u Sarajevu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) učestvovala je na promotivnom događaju u Sarajevu, koji je organizovala lokalna turistička organizacija Budve.

Page 1 of 807

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti