Čestitamo: Teodora, Una i Lana vicešampionke Evrope

Dom zdravlja: Raspored rada ljekara ove sedmice

Raspisan javni poziv: Izvorni budvanski suveniri

Turistička organizacija raspisala je JAVNI POZIV za izbor i otkup izvornih budvanskih suvenira.

Švajcarski turoperatori i mediji u Crnoj Gori: Nadamo se da ćemo dovesti Švajcarce u ovu prelijepu zemlju

NTO CG je u saradnji sa nacionalnom avio kompanijom Air Montenegro organizovala studijsku posjetu predstavnika nekih od značajnih turoperatora, turističkih agencija i medija iz Švajcarske, koji u periodu od 21-25. septembra borave u našoj zemlji.

Na listi TripAdvisora najboljih destinacija za 2022. godinu nalaze se i dva grada iz komšiluka

Platforma TripAdvisor predstavila je listu najboljih destinacija za 2022. godinu prema izboru čitalaca  a na listi "Best of the Best" našla su se dva grada iz susjedne Hrvatske - Dubrovnik i Split.

Izložba i promocija monografije arhitekte Mladena Suđića

U organizaciji JU Muzeji i galerije Budve u ponedjeljak, večeras u 19 časova, u Spomen-domu „Stefan Mitrov Ljubiša” biće otvorena izložba i predstavljena monografija arhitekte Mladena Suđića.

Javni poziv za prethodnu konsultaciju u vezi sa Odlukom o budžetu Opštine Budva za 2023. godinu

Sekretarijat za investicije otpočeo sa pripremama za asfaltiranje ulice i parkinga na Svetom Stefanu i u Blizikućama (Foto)

Kulturni događaj Budvanske hronike

Kulturni događaj Budvanske hronike će se održati na trgu ispred spomen-doma „Stefan Mitrov Ljubiša“ u budvanskom Starom gradu 24. i 25. septembra 2022. u večernjim časovima, od 17 do 20 časova,  u organizaciji NVO Društva Feral.

Fešta od smokova privukla veliki broj posjetilaca

U organizaciji JU Muzeji i galerije Budve juče je u Spomen-domu „Reževići” održana manifestacija Fešta od smokava.

Page 1 of 685

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti