Ministarstvo prosvjete: Zbog novih mejlova prijeteće sadržine nastava će se danas odvijati onlajn

Ministarstvo prosvjete: Zbog novih mejlova prijeteće sadržine koji su stigli na adrese osnovnih i srednjih škola na teritoriji cijele Crne Gore, Ministarstvo prosvjete obavještava javnost da će se nastava danas odvijati onlajn.

Crnu Goru očekuje dobra predstojeća sezona

Ministar ekonomskog razvoja i turizma, Goran Đurović je danas, na sastanku sa predsjednikom Upravnog odbora Budvanske rivijere Miomirom Pejovićem potvrdio ranije najave da Crnu Goru očekuje dobra predstojeća sezona, da je predsezona na zavidnom nivou kao i da postoji veliki potencijal za nova ulaganja.

Rađenović u Bečićima podigao Plavu zastavicu

Prvu Plavu zastavicu u Crnoj Gori za 2023. godinu svečano je danas na Dan okeana i mora podigao na bečićkom kupalištu “Bella vista”, predsjednik Upravnog odbora Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Blažo Rađenović.

JU Muzeji i galerije Budve prelazi na ljetnji režim radnog vremena

JU Muzeji i galerije Budve prelazi na ljetnji režim radnog vremena.

Morsko dobro: Morska voda kvalitetna za kupanje

Program praćenja sanitarnog kvaliteta morske vode za kupanje na crnogorskom primorju u sezoni 2023. godine, koji realizuje Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, u potpunosti je usklađen sa Pravilnikom o načinu i rokovima za sprovođenje mjera obezbjeđivanja očuvanja, zaštite i poboljšanja kvaliteta vode za kupanje, kao i sa odredbama EU Direktive o kvalitetu vode za kupanje.

XXXVII festival “Grad teatar“ Budva 5.jul – 22. avgust

Na današnjoj pres konferenciji povodom predstavaljanja programa 37. festivala “Grad teatar”, okupljenim novinarima obratili su se: Milena Lubarda Marojević, direktorica „Grada teatra“, Svetlana Ivanović, glavna urednica programa, Jakša Ćalasan, direktor Narodnog muzeja Crne Gore i maestro Bojan Suđić.

Dojava o bombi: Evakuisane Druga osnovna škola i OŠ” Stefan Mitrov Ljubiša”

Trojka iz bloka: u subotu na terenima u Dubovici

Čestitamo: Na Državnom takmičenju recitatora u Beranama, učenica JU SMŠ "Danilo Kiš" Budva Sara Bulatović (mentor profesorica Milica Vuković) osvojila 1.mjesto.

Parking servis: Ovog ljeta dodatnih 80 parking na donjem bulevaru, u blizini marketa “Voli”

Page 1 of 754

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti