21 dokaz da za dobro uhvaćeni trenutak ne treba skup fotoaparat

Ustaljeno je mišljenje da je neophodna skupa foto oprema kako bi zabilježili interesantnu fotografiju. Ukoliko i vi mislite tako tu smo da vas razuvjerimo. Prikazujemo vam 21 savršeno uhvaćenih momenata koje smo prikupili sa Interneta. Uživajte.

 

1agargfay.jpg2vavravvaew.jpg3vavlkblvv.jpg5očugkucthdyx.jpg6vhjjxhydmjhv.jpg7hvjmhcgxnydffby.jpg8jhvhmcdy.jpg9hvhfxdyfsy.png10kcjgrxhfeygy.jpg11.lbvmgcngx.jpg12k.jfqwedtc.jpg13mgnngdngd.jpg14hvmghcmxfgx.jpg15kvcgjmhxngx.jpg16k.jbkbšlpipi.jpg17jvhmcmxqwe.jpg18jhvtdtrdste.jpg20kbkzfukrzgewwe.jpg21lgkuzfwefa.jpg

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti