3 pravila za dobar sex

Zanimljivo istraživanje o seksualnim navikama posjetioca, koje je sprovela internet stranica YourTango u saradnji sa Dureksom, otkrilo je kako je za dobar seks najvažnija emotivna povezanost.

Naime, čak 96 odsto ispitanika tvrdi da je seks najbolji sa osobom sa kojom si emotivno povezan. Za dobar seks osim “što je u pitanju osoba koju volite“, bitno je da ste sigurni u svoje seksualne sposobnosti. A odličan afrodizijak je i kada vam partner uputi kompliment.

 

Istraživanje je podvuklo crtu pod tri ključna elementa bitna za odličan seks i to su: fizička privlačnost, emotivna intimnost i osjećaj da nas neko voli.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti