57-godišnjem Baraninu 15 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom opojnih droga

Dežurna sutkinja Odjeljenja u Baru je oglasila krivim i osudila na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana V.H (57) iz Bara.

“On je sankcionisan jer je u postupku utvrđeno da je prethodne večeri upravljao pod dejstvom opojnih droga. Osim kazne, izrečena mu je i zabrana upravljanaj vozilima u trajanju od 4 mjeseca, kao i 4 kaznena boda. Zabrinjava činjenica da je u protekla dva dana samo u Baru čak 8 vozača sankcionisano sa ukupno 120 dana zatvora zbog vožnje pod opijatima, pa se apeluje na sve učesnike u saobraćaju da ne sijedaju za upravljač vozila ukoliko psihofizički nijesu sposobni za upravljanje, te da u takvim situacijama koriste druge vidove prevoza, čuvajući printom svoju, kao i bezbjednost ostalih učesnika u saobraćaju “, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti