Agencija za zaštitu životne sredine donira sadnice maslina

“Sadnice masline su pobrale velike simpatije pa smo za kratak period primili veliki broj poruka od vas koji želite da imate ovu plemenitu biljku u svom kraju, dvorištu, selu, školi... Nismo ni stigli da odgovorimo na sve poruke , a već imamo još jednu bitnu informaciju da podijelimo sa vama”, saopštili su iz Agencije za zaštitu životne sredine Crne Gore i dodaju:

“Neka se ne obeshrabruju ljudi koji žive na području gdje drvo mira ne uspijeva. Već u februaru, takođe u sklopu proslave jubileja 15 godina od osnivanja Agencije za zaštitu životne sredine, pripremamo akciju sa donacijom sadnica vrsta kojima prija hladnija klima, pa vas možda obradujemo nekom jelom, smrčom, crnim borom... Do tada- južnije krajeve čekamo da popune prazna mjesta za dodjelu sadnica masline. Javite se, dovoljno je da u naš inbox pošaljete ime i prezime, broj telefona i adresu-lokaciju gdje planirate da zasadite maslinu. I naravno- posljednje, ali ništa manje bitno- dijelite post ukoliko poznajete nekog za koga mislite da bi takođe bio zainteresovan za ovakav poklon”, ističu iz Agencije .

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti