Air Montenegro novi je naziv brenda pod kojim će letjeti avioni avio-kompanije ToMontenegro

Air Montenegro novi je naziv brenda pod kojim će letjeti avioni avio-kompanije ToMontenegro.

Kompanija To Montenegro raspisala je javni poziv za izbor rješenja loga brenda nacionalne avio-kompanije Crne Gore.
"Predmet konkursa je logo brenda nacionalne avio-kompanije „To Montenegro“. Puni međunarodni naziv brenda avio-kompanije „To Montenegro“ je „Air Montenegro“.
Cilj konkursa je izbor rješenja loga brenda nacionalne avio-kompanije Crne Gore sa osnovnim dizajn priručnikom brenda (u daljem tekstu „Priručnik“), a za potrebe budućeg razvoja dizajn standarda za
potrebe poslovanja", navodi se u pozivu i dodaje: "Uvažavajući višedecenijske domete nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlines AD (u daljem tekstu: MA), kompanija „To Montenegro“ želi da nastavi razvoj postignutog pod novim imenom i znakom MA iz 1995, osvježenim za nove poslovne izazove (u daljem tekstu „Znak“). Brend u formiranju će se čulno temeljiti na logu kao izvjesnoj kompoziciji slovnog ispisa naziva brenda i redizajniranog znaka.

Crna Gora je plod velike ljubavi kopna i mora. Jezera i rijeke vezuju njene planine i doline. Najbolji pogled na tu ljepotu imaju 352 vrste ptica koje je nadlijeću i nastanjuju. Orao je ponosna ptica čija
snaga istorijski simbolizuje Crnu Goru i kao grb sa njene zastave okuplja ljude. Orao je i u logu nacionalne avio kompanije koja kreće u novu etapu svog letjenja. On kreće bremenitim, ali iskusnim krilima ka
novim horizontima, pod novim imenom i osvježenoga lika. Budite kreativni i nježni prema njemu. Računamo na vas", navodi se u konkursu.
Konkurs je javan, međunarodni i neanoniman. Namijenjen je svim zainteresovanim stranama, bez obavezujućeg legitimisanja profesionalnog statusa, ugleda i/ili iskustva učesnika.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti