Akcioni dan u Morskom dobru

U Javnom preduzeću za upravljanje morskim dobrom Crne Gore ugostili su srednjoškolce iz Budve i upoznali ih sa radom preduzeća.

U sklopu projekta „Akcioni dan“, učenici Mihajlo Gregović, Nemanja Perazić, Elena Gregović, Jovo Rakićević i Teodora Vucicević imali su priliku da se upoznaju sa radom Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore. Uz pratnju zaposlenih obišli sve službe  preduzeća kako bi se bliže upoznali sa načinom funkcionisanja.

"Posebno zadovoljstvo nam je što je Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore  prvi put uzelo učešće u projektu „Akcioni dan“ koju četvrtu godinu za redom sprovodi Unija srednjoškolaca Crne Gore", saopšti su iz Morskog dobra.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti