Ako mislite da je Budva skupa, utješiće vas iskustvo američkog turiste na Mikonosu

Priče o astronomskim cijenama u Budvi tokom ljetne sezona, padaju u vodu, nakon što je jedna od američkih turista, koji je nedavno posjetio modensko grčko ostrvo Mikonos, napisao koliko je platio ručak u jednom od tamošnjih restorana.

Američki turista koji je ranije boravio u Mikonosu nedavno na društvenim mrežama je napisao o svome iskustvu, posebno protestujući zbog visokih cijena u restoranu na ovom kosmopolitskom grčkom ostrvu.

 

 

 

Pišući na "Trip Advisor" veb stranici, turista se žalio da je u restoran, koji se nalazi u Platis Gialosu, ručak platio nevjerovatnih 830 eura - šest porcija lignji, šest piva i tri salate.
"Ovo mesto je zamka", rekao je on, dodajući da je osoblje odbilo da obezbijedi jelovnik - ili čak cijene. 


Prema njegovom priznanju, porcija lignji je koštala 98 €, čaša soka od paradajza je bila nerealna i iznosila 18 €, a dvije flaše obične vode koštale su po nevjerovatnih 17 eura.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti