Akvatlon u nedjelju: Budva pliva i trči

U nedelju 17.9. biće održana prva trka u kategoriji Akvatlon u Budvi, koju a uz podršku TO Budva i Opštine organizuje Triatlon klub Budva.

Start trke je sa plaže Mogren 2 da početkom u 12h i pliva se u dužini od 1km do Pizane, potom trči u dužini od 5km, šetalištem do hotela Iberostar i završetkom ispred Starog grada.

Akvatlon ima simboličan naziv- Sv. Antun (inicijalno planiran za jun) i između ostalog je i državno prvenstvo CG u toj kategoriji.

Do sada je prijavljeno oko 90 takmičara, kako aktivnih triatlonaca, tako i rekreativaca/amatera iz naše i zemalja regiona, Ukrajine i Rusije.

Na osnovu broja registrovanih očekuje nas najbrojniji Akvatlon!

Osim individualne kategorije takmičare/takmičarke imaju mogućnost da se oprobaju i u štafeti.

Osim sjajnog startnog paketa, takmičare očekuje bogat program prije i posle trke.

Više informacija na instagram i fb stranici Triatlon klub Budva.

BUDVA PLIVA I TRČI!

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti