Apel za nesavjesne graditelje na teritoriji Budve

Iz Službe zaštite i spašavanja pozvali izvođače radova da ne pale svoje smeće. Apel prenosimo u cjelosti:

"Apel za nesavjesne graditelje na teritoriji Budve!!!
Mole se svi izvođači i investitori na našoj teritoriji da ne spaljuju građevinski otpad na gradilištima , a isto tako i na državne institucije da kažnjavaju iste koji to urade.
Jer u buduće ćemo morati da naplatimo utrošenu vodu i naš trud adekvatno da bi shvatili da to nije jedini način da se oslobode otpada. Uz to zagađujute životnu sredinu to jeste vazduh u našem gradu."

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti