Aquathlon “Sveti Antun” u nedjelju 17. septembra u Budvi

Državno takmičenje u aquathlon - u, u organizaciji Triatlon kluba “Budva”, pod pokroviteljstvom Opštine Budva i Turističke organizacije opštine Budva, održaće se u nedjelju, 17. septembra u Budvi.

Aquathlon pod imenom “Sveti Antun” obuhvata 1 km plivanja (od plaže Mogren II do plaže Pizana), nakon čega slijedi trčanje budvanskim šetalištem u dužini od 5 km sve do cilja ispred Starog grada.

Početak trke je u 12 sati, a maksimalno može učestvovati 100 takmičara.

Nakon trke je planirana bogata trpeza i osvježenje, dok će se dodjela medalja i pehara organizovati u 13 sati i 30 minuta.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na link:

https://live.3hercegnovi.me/event/ASA23/register

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti