Astronomske cijene parkinga u Dubrovniku: Sat vremena košta 10 eura, dnevna karta 200 eura

Od prvog maja u Dubrovniku važe nove cijene parkinga, a za sat vremena u blizini stare gradske jezgre posjetioci će morati izdvojiti 10 eura, dok karta za cijeli dan košta 200 eura.

Dubrovački Sanitat, kako prenosi klix.ba, objavio je nove cijene parkinga, a one variraju u zavisnosti od zone te mjeseca u kojem posjećujete ovaj hrvatski grad.

Tako se može vidjeti da u nultoj zoni za sat vremena parkinga u sezoni (od maja do septembra) gosti moraju izdvojiti 10 eura. U prvoj i trećoj zoni iznosi 1,30 eura, umjesto prethodnih 0,70 eura. U drugoj zoni jedan sat košta 6,60 eura.

Višesatna karta na Pilama (nultoj zoni) koštala je 106,18 eura, a od prvog maja iznosi 199,08 eura. Višesatna karta u prvoj zoni iznosi 17,25 eura, a u drugoj 132,70 eura. Ista je prije mjesec dana iznosila je 53,09 eura.

Da će posjetioci Dubrovnika ukoliko se žele parkirati u neposrednoj blizini ulaza u staru gradsku jezgru morati posegnuti duboko u džep potvrđuju i dnevne karte.

Naime u sezoni dnevna karta iznosi 199,10 eura u odnosu na prethodnih 106,20 eura. U drugoj zoni dnevna karta iznosi 132,70 eura, a u trećoj 17,30 eura.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti