Balša Mitrović - Najbolji mladi menadžer Crne Gore

Balša Mitrović, izvršni direktor budvanske kompanije “Megapromet d.o.o.” izabran je za najboljeg mladog menadžera Crne Gore za  2019. godinu, po odluci Upravnog odbora Asocijacije menadžera Crne Gore.

Uručenje nagrade obavljeno je  u prostorijama kompanije, od strane predsjednika Asocijacije Budimira Raičkovića, i tom prilikom Mitrović je izjavio:

“Ova nagrada mi mnogo znači, jer u nizu nagrada koje je dobila kompanija kojom rukovodim, istovremeno je i potvrda mom ličnom zalaganju i angažovanju. Slijedim put i viziju koju je još davne 2002. godine započeo moj otac, zajedno sa krugom najbližih saradnika, ali i sa 380 zaposlenih profesionalaca u svom poslu, koji su dobrom menadžeru uvijek desna ruka. Ponosan sam na uspjehe koje zajedno ostvarujemo i osjećam odgovornost da i dalje gradim reputaciju i imidž ne samo na dobrim rezultatima poslovanja, već prije svega na pozitivnim reakcijama potrošača i poslovnih partnera. Prioritet je da “Megapromet” nastavi da bude dobar član zajednice i društveno odgovoran subjekt” – istakao je Balša Mitrović, izvršni direktor kompanije “Megapromet d.o.o.” Budva.

U oštroj konkurenciji među 270 nominovanih, prihvaćeno je 78 kandidatura, a jednoglasnom odlukom priznanje je dodijeljeno izvršnom direktoru ove uspješne budvanske kompanije.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti