Beč je najpoželjnija destinacija u 2021. godini

Međunarodna mreža za organizaciju luksuznih putovanja "Traveller Made" proglasila je Beč najpoželjnijom destinacijom u 2021. godini. Za titulu "Most Desired Preferred Destination" konkurisali su Japan, Cirih, Novi Zeland, Koreja i Australija.

"Traveller Made" je vodeća mreža u oblasti luksuznih putovanja i obuhvata 71 zemlju, 450 agencija i 3.500 takozvanih "Luxury Travel Designers". U luksuzne turiste spadaju pojedinci sa imovinom čija neto vrijednost iznosi preko jednog miliona dolara ("High Net Worth Individuals") ili preko 30 miliona dolara ("Ultra High Net Worth Individuals").

"Izbor za najpoželjniju luksuznu destinaciju u 2021. godini je velika čast i važan signal za ciljnu grupu luksuznih turista koji su od strateškog značaja za cijelu destinaciju", smatra Norbert Kettner, direktor bečke turističke zajednice "WienTourismus".

"WienTourismus" je od 2019. godine član mreže "Traveller Made" i zauzima savjetodavnu ulogu u pogledu destinacija, ideja i kontakata. Zajednica pomoću ciljanih marketinških mjera gradi kontakte sa takozvanim "gatekeeper-ima", odnosno "čuvarima kapija" te istovremeno podržava kompanije luksuznog sektora u ostvarivanju kontakata sa svojom ciljnom grupom.

Pored činjenice da austrijska prijestolnica ispunjava sve uslove za luksuzna putovanja, kao što su ekskluzivnost, jedinstvenost i visoki kvalitet, aktivni angažman turističke zajednice u pandemijskim uslovima bio je presudan za pobjedu.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti