Beogradski sindikat večeras ispred starogradskih zidina

Nakon uspješne realizacije trodnevnog programa dočeka Nove godine na trgu ispred Starog grada, Turistička organizacija opštine Budva i Opština Budva nastavljaju sa organizacijom vrhunskih koncerata i povodom obilježavanja pravoslavne Nove godine.

U subotu, 13. januara će program na glavnom gradskom trgu početi od 21 sat kada će nastupiti budvansko hip-hop udruženje "Radio Katakomba" nakon kojih će na scenu izaći jedan od najznačajnijih regionalnih hip-hip sastava "Beogradski sindikat".

U junu 2023. godine "Beogradski sindikat" je izdao novi album nakon 13 godina, a Feđa Dimović, član benda, tada je rekao: "Mislim da će publici biti zanimljivo da čuje dobre stare sindikalne poruke upakovane u novo muzičko ruho, a da će biti zadovoljni i poštovaoci starog BS zvuka. Album je toliko šarenolik i pozitivan da će svako u njemu moći da nađe nešto za sebe.“

Budvanska publika će 13. januara svakako uživati u dobrim, starim hitovima ovog sastava i njihovom energičnom nastupu, ali i prvi put uživo u novim pjesmama.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti