Berancu 15 dana zatvora zbog vožnje u alkohlisanom stanju; Nikšićaninu 15 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom opijata

Sutkinja Suda za prekršaje u Budvi Magdalena Mijić izrekla je kaznu zatvora u trajanju od 15 dana I.M. (29) iz Berana jer je sinoć u Budvi upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,36 g/kg alkohola u organizmu.

“ Na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana osuđen je Nikšićanin G.K. (36) .Njega su u ponedjeljak u ranim jutarnjim časovima kontrolisali policijski službenici, te preliminarnim ‘droga’ testom konstatovali da je upravljao vozilom pod dejstvom opojne droge kokain.Obojici okrivljenih su izrečeni kazneni bodovi u maksimalnom iznosu, kao i zabrana upravljanja vozilima u maksimalnom trajanju”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti