Besplatna obuka na temu digitalnog marketinga

Povodom Svjetskog dana turizma Turistička organizacija opštine Budva u subotu, 02. oktobra od 9 sati i 30 minuta organizuje besplatnu obuku za zainteresovane privrednike, prvenstveno izdavaoce privatnog smještaja i zaposlene u malim hotelima na teritoriji opštine Budva.

„Digitalni marketing i storytelling“ naziv je predavanja u okviru kojeg će renomirani predavači iz ove oblasti privrednicima pokušati da približe prednosti marketinga na društvenim mrežama, strategiju vođenja društvenih mreža, način na koji mogu kreirati i prenijeti klijentima zanimljivu priču o svojim objektima i sve ostalo što će usavršiti njihova znanja u ovoj savremenoj oblasti komunikacija.

Cjelodnevno predavanje, sa organizovanom pauzom za kafu, ručkom i praktičnim dijelom, održače se u hotelu "Avala" u Budvi, sa početkom u 9 sati i 30 minuta.

Zbog aktuelnih epidemioloških mjera i ograničenog broja ljudi koji mogu prisustvovati događajima u zatvorenom prostoru, TO Budva upućuje apel svim izdavaocima privatnog smještaja, hotelijerima i ugostiteljima koji su zainteresovani za besplatnu obuku da se do četvrtka, 30.09. do 12 sati prijave na email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti