Besplatna obuka za ažuriranje web sajtova i izradu online internet prodavnice

U sali Skupštine Opštine Budva u četvrtak 25. novembra sa početkom od 14 časova će se održati obuka za ažuriranje web sajta i izradu online internet prodavnica.

Obuka je vezana  za sve privredne subjekte a u vezi donacije i besplatne izrade 50 sajtova za koje je Opština a u partnerstvu sa firmom “Laganoo” nedavno raspisala konkurs.

Ovaj projekat Sekretarijata za privredu Opštine Budva na čijem je čelu Slavica Maslovar ima za cilj da pomogne razvoju poslovanja privrednih subjekata na teritoriji opštine Budva, bez obzira na djelatnost i kapacitete preduzeća. Opština Budva, u saradnji sa agencijom “Laganoo”, prepoznala je potrebe da pomogne privrednicima da pozicioniraju svoje poslovanje u online svijetu i prilagode se digitalnim promjenama koje se neprekidno dešavaju.

Obuku za ažuriranje web sajta i dodavanje novih proizvoda  će voditi Vladimir Vratnica ispred firme Laganoo.​

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti