Bježao policiji pod dejstvom alkohola, dobio 30 dana zatvora

Baranin V.Č (40 ) iz oglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 30 dana.

“Odluku je u hitnom postupku donijela sutkinja odjeljenja u Ulcinju Anka Kekić. Okrivljeni je oglašen krivim i sankcionisan, jer je u postupku utvrđeno da se 1. decembra u ranim jutarnjim časovima nije zaustavio na znak ‘Stop’.Nakon policijske porjere, on je zaustavljen, pa mu je pomoću alkometra utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 2,09 g/kg.

Osim kazne, izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima u trajanju od 4 mjeseca i maksimalan broj kaznenih bodova, koje će izvršiti Uprava policije”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti