Bježao policijskoj potjeri sa 3,10 promila alkohola, osuđen na 40 dana zatvora

Dana 10.01.2023.godine okrivljeni L.R. (1993) iz Tivta osuđen je u hitnom postupku na kaznu zatvora u trajanju od 40 dana.

Dežurna sutkinja odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić je odluku donijela, nakon što je u postupku dokazano da je  on prethodnog dana oko 14,55 časova najprije odbio da se zaustavi na znak ‘stop’, da bi, nakon što je u policijskoj potjeri zaustavljen na teritoriji opštine Tivat utvrđeno da je upravljao pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 3,10 g/kg.

Osim kazne zatvora, izrečena mu je zaštitne mjera zabrana upravljanja mozornim vozilima u trajanju od 8 mjeseci, kao i maksimalan broj kaznenih bodova. 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti