BLOKIRALI imovinu šefa kotorske mafije

Opština Budva zvanično je upisala hipoteku na osam stanova vlasnitšva Kotoranina Slobodana Kašćelana, koga je Specijalno tužilaštvo označilo vođom kavačkog klana, jer pune tri godine nije plaćao porez.

Najnovija hipoteka Sekretarijata za finanisje opštine Budva na iznos od od 15.284 eura upisna je u katastarsku evidneicju na osam stanova na trećem spratu zgrade u Komoševini od 71, 48, 38, 34, 45, 37, 71 i 62 kvadrata, što je ukupno 406 kvadrata.


Na ovim nekretninama, već postoji hipoteka opštiskog Sekretarijata za finanisje na ime poreskog potraživanja od nešto manje 6.000 eura, koja je upisna sredinom 2015.

 

foto: Jugoslav Belada

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti