Blokirane kontejnerske stanice: Nesavjesni pojedinci parkiraju vozila

Molimo nasavjesne pojedince da nam na ovaj način, nepropisnim parkiranjem automobila, ne blokiraju kontejnerske stanice. Poručili su iz Komunalnog preduzeća

“ Naši zaposleni u RJ Čistoća se trude da se slika pretrpanih kontejnera što manje pojavljuje, posebno u "špicu" sezone, te se zbog toga pražnjenje kontejnera vrši pet puta dnevno, a u užem jezgru grada i do sedam-osam puta.
 Molimo vas da poštujete trud naših zaposlenih, kako bi grad bio čist i uredan kako za mještane tako i za turiste koji dolaze”, navode iz Komunalnog preduzeća.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti