Božović i Jovanović sugrađankama čestitali 8.mart

Predsjednik Opštine Milo Božović i predsjednik Skupštine opštine Budva, Nikola Jovanović, čestitali su 8.mart -Međunarodni dan žena.

Ovaj međunarodni praznik borbe za ravnopravnost, Budva dočekuje sa ženama koje čine većinu u Skupštini opštine, lokalnoj upravi i među direktorima javnih ustanova i preduzeća, čineći je tako primjerom dobre prakse za Crnu Goru i region. Međutim, svjesni raznih sfera rodne diskriminacije u našem društvu, moramo i dalje raditi na tome da uključivanje žena u lokalni, ali i nacionalni politički i društveni život bude ohrabrujuće za žene i vodi istinskoj ravnopravnosti u svim sferama života.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti