Brojno stanje gostiju

U hotelima, kampovima, odmaralištima, hostelima i privatnom smještaju na budvanskoj rivijeri, prema brojnom stanju rađenom u četvrtak, 6. oktobra, registrovano je ukupno 10.569 gostiju, što je 36% više nego u istom periodu prošle godine.

U hotelskom smještaju je registrovano 5.005 gostiju, u privatnom smještaju 5.497, dok je u kampovima, odmaralištima i hostelima registrovano ukupno 67 gostiju.

Kada je u pitanju struktura inostranih gostiju u hotelskom smještaju, najbrojniji gosti su iz Njemačke, Velike Britanije, Izraela, Francuske, Poljske, Austrije, Finske, Norveške i Turske.

Najbrojniji inostrani gosti u privatnom smještaju su iz Rusije, Ukrajine, Srbije, Bosne i Hercegovine, Njemačke i Turske.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti