Budva: Državljaninu Srbije 27 dana zatvora zbog omalovažavanja policijskog službenika

Okrivljeni N.K (1993) iz Čačka, republika Srbija oglašen je krivim u hitnom postupku zbog omalovažavanja policijskog službenika OB Budva - oštećenog M.B. i kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 675 €.

“Njemu je dežurna sutkinja Katarina Vujačić Vuksanović izrekla navedenu kaznu jer je u postupku dokazano da je dana 22.12.2023.godine oko 19,15 časova u mjestu Bečići upućivao psovke i uvrede policijskom službeniku M.B. dok je isti vršio službenu radnju dovođenje lica u službene prostorije OB Budva, što je nastavio i u pilicijskoj stanici.

Obzirom da kao strani državljanin nije platio novčanu kaznu odmah po izricanju odluke, to mu je ista zamijenjena u zatvorsku kaznu u trajanju od 27dana. Na izdržavanje kazne zatvora, okrivljeni je poslat u UIKS Spuž odmah po uručenju rješenja”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti