Budva: Krali brodske propelere

Budvanska policija uhapsila je Podgoričane S.I. (32) i L.D. (18) koji se sumnjiče za krivično djelo - teška krađa.

Oni su, kako se sumnja, 18. decembra uveče, iz dvorišta jedne porodične kuće u naselju Bečići, ukrali pet brodskih propelera vrijednosti oko 4.000 eura.

"Budvanska policija je identifikovala osumnjičene i po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu ih lišila slobode zbog sumnje da su izvršila gore opisano krivično djelo", saopštila je Uprava policije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti