Budva na Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO u Zagrebu

Turistička organizacija opštine Budva predstavlja turističku ponudu grada na 11. Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO koji se od 18. do 20. januara održava u Zagrebu.

Pored TO Budve, na zajedničkom štandu crnogorskih predstavnika svoju ponudu predstavlja i TO Herceg Novi, koja je ujedno i organizator ovog nastupa, zatim Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, TO Tivat i Skijališta Crne Gore.

TO Budva predstavlja sve segmente ponude budvanske rivijere, hotelske i privatne smještajne kapacitete, prirodne ljepote, kulturu i istoriju, zatim ponudu aktivnog turizma kao i brojne manifestacije koje posjetioce očekuju tokom godine.

U okviru sajma održava se i panel diskusija najuticajnijih hrvatskih travel influensera pod nazivom „Crna Gora atraktivna i pristupačna destinacija“ koju prezentuju Iva i Branko Krčmar poznatiji kao „Putoholičari“, kao i Adriana Karuza (blog „Kruzovi“) koji na zanimljiv način, iz svog ugla, predstavljaju ljepotu Crne Gore.

Na crnogorskom štandu organizuje se i nagradna igra za sve posjetioce sajma, a nagrade odnosno turističke vaučere su, između ostalih, obezbijedili budvanski hoteli „Splendid“, „Avala“, „Iberostar Slavija“, „Mediteran“ i „Park“.

Ovaj sajam je najveći turistički sajam u Hrvatskoj i koncipiran je tako da obuhvata B2B i B2C segment, a ove godine je okupio više od 200 izlagača iz 14 zemalja svijeta i oko 15.000 posjetilaca.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti