Budva: Odžan humanitarni plivački maraton

Humanitarni plivački maraton "Open Water" održan je danas u Budvi pod sloganom "Od Svetog Nikole do Svetog Nikole".

Učesnici maratona startovali su u 11 časova ispred pravoslavne crkve Sveti Nikola koja se nalazi na hridi u Krimovici, a plivila sedam kilometara do katoličke crkve Sveti Nikola na ostrvu Školj naspram Budve.

Učesnici maratona bili su Milija Bulatović , Luka Vučković, Dragan Mihaljević, Dragan Jovanović, Goran Nedovic, Krsto Proroković, Petar Milić, Uros Vujović, Andrija Kason, Tanja Mitrović, Dušan Dapčević i Vladimir Stevović.

Trener: Luka Zenović

Doktor: Bogdan Lažetić

Medicinska sestra: Ana Lopičić

Farmaceut: Marija Duletić

Pratnja: Zano Vučković, Zoran Drakulić, Rajko Kuzman, Željko Dapčević, Miso Vukoje, Vladimir Duletić, Andrijano Seli, Vanja Smailagić, Jovica Kapisoda, Marijana Božović, Milica Damjanović

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti