Budva predstavila destinaciju na sajmu turizma u Kijevu

Turistička organizacija opštine Budva promoviše najatraktivniju turističku destinaciju Crne Gore u Kijevu na 26. međunarodnom turističkom sajmu „Uitt - Kyev International Travel & Tourism Exhibition 2021“, koji se održava u periodu od 11. do 13. maja.

“Veliko interesovanje posjetilaca za sve što nudi Budva potpuno je opravdano s obzirom na to da se Ukrajina nalazi među 5 najvažnijih tržišta sa kojih u naš grad dolazi i najveći broj turista. Najava čestih letova prema Crnoj Gori dodatno uliva nadu da ćemo i ove godine Ukrajincima pokazati da smo dobri domaćini. Budva je spremna u svim turističkim segmentima, cijene u hotelima su izuzetno prilagođene aktuelnoj situaciji, a naši vrijedni domaćini koji raspolažu privatnim apartmanima se raduju gostima iz Ukrajine, koji tradicionalno vole tu vrstu aranžmana.” – saopštili su iz TO Budve.

Izložbeni prostor Crne Gore u Kijevu juče i danas su posjetile ambasadorka Crne Gore u Ukrajini Dragica Pomorac i državna sekretarka za turizam u Ministarstvu ekonomskog razvoja ivana Đurović.

Prestižnom ukrajinskom sajmu putovanja i turizma koji okuplja više od 200 izlagača iz 30 zemalja svijeta prisustvuje i budvanska privreda: Hotelske grupe “Montenegro stars” i “Budvanska rivijera”, predstavnici Nacionalne turističke organizacije i Turističke organizacije Bar. 

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti