Budva: Uhapšeno 6 vozača, vozili pod dejstvom alkohola i narkotika

Budvanska policija tokom vikenda uhapsila je šest vozača u okviru pojačane kontrole saobraćaja, po pitanju alkohola i opojnih droga.

Policijsku službenici OB Budva alkotestirali su ukupno 83 vozača. Iz saobraćaja je isključeno 19 vozača pod dejstvom alkohola, od kojih je njih četiri uhapšeno, dok su dva vozača uhapšena zbog vožnje pod dejstvom opojnih droga.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti