Budvanima zatvor zbog vožnje u pijanom stanju

Sutkinja Suda za prekršaje u Budvi Katarina Vujačić Vuksanović u hitnom postupku, izrekla je kaznu zatvora u trajanju od 15 dana i izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilima "B" kategorije u trajanju 4 mjeseca okrivljenom P.J. (1961) iz Budve zbog toga što je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji 2,31 g/kg.

Prema riječima portparola Suda za prekršaje, sudije Marka Djukanovića sutkinja Vujačić Vuksanović takodje kaznilaistovjetnom zatvorskom kaznom N.M. (1956) iz Budve zbog prekršaja iz čl. 317a st. 1 tač. 7 u vezi čl. 291 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.
“ N. M. je odbio da se podvrgne ispitivanju pomoću odgovarajućih sredstava i aparata (alkometar) radi provjere prisustva alkohola u organizmu. Okrivljenom je izrečena mjera bezbjednosti zabrana upravljanja motornim vozilima "B" kategorije u trajanju 4 mjeseca kazao je sudija Djukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti