Budvanin 20 dana u zatvoru zbog nasilja nad bivšom vanbračnom suprugom

Dana 08.10.2023.godine okrivljeni J.Š (1978) iz Budve u hitnom postupku je oglašen krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 20 dana zbog počinjenog nasilja nad bivšom vanbračnom suprugom.

On je sankcionisan jer je prethodnog dana u holu jedne stambene zgrade u Budvi u prisustvu maloljetnog djeteta najprije vrijeđao, a potom i fizički nasrnuo na bivšu vanbračnu suprugu. 
Osim kazne, na čije je izdržavanje upućen odmah po izricanju, izrečena mu je i zabrana približavanja žrtvi nasilja na udaljenosti ne manjoj od 50 metara, kao i zabrana uznemiravanja i uhođenja u istom trajanju.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti