Budvanin uhapšen zbog zelenašenja

Budvanska policija uhapsila je L.Š. (33) iz Budve koji se potraživao zbog krivičnog djela zelenaštvo.

Iz Uprave policije saopšteno je da je za L.Š. bila raspisana lokalna potraga od strane Odjeljenja bezbjednosti Budva, kao i nacionalna potjernica od strane Osnovnog suda u Kotoru, on je lociran u mjestu Buljarica i lišen slobode.

"L.Š. se sumnjiči se da je izvršio krivično djelo zelenaštvo na štetu jednog lica, na način što je ugovaranjem nesrazmjerne imovinske koristi ostvario protivpravnu imovinsku korist", naveli su iz UP-a.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti