Budvanin vozio pijan, dobio 15 dana zatvora

Predsjednik Suda za prekršaje u Budvi, sudija Marko Djukanović izrekao je  Budvaninu R.Š. (59) kaznu zatvora u trajanju od 15 dana i novčanu kaznu u iznosu od 120 eura.

“ Okrivljeni R. Š je 15.juna oko 14,35 časova u Budvi u alkoholisanom stanju pri koncentraciji od 2.66 g/kg alkohola u organizmu izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je nastala materijalna šteta.
Uz kaznu mu je izrečena i zabrana upravljanja vozilima u trajanju od 4 mjeseca i pripadajući broj kaznenih bodova”, naveo je  Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti