Budvanin zadržan u pritvoru, nakon što je kod njega pronađeno 25 grama heroina

Viši državni tužilac odredio je 72- časovno zadržavanje Budvaninu Marku Banićeviću( 40) koga je preksinoć na Zavali uhapsila policija , kada je kod njega pronađeno 25 grama heroina.

"Službenici Uprave policije MUP-a –Odsjeka za borbu protiv droge su u sadejstvu sa službenicima CB Budva juče, preuzimajući mjere i radnje u cilju sprječavanja ulične prodaje opojne droge na području Opštine Budva, pronašli i oduzeli oko 25 grama heriona i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Naime, službenici Odsjeka i CB Budva su, 19.02.2018. godine oko 19,00 časova, u mjestu Zavala radi kontrole zaustavili taksi vozilo koje se kretalo iz pravca Cetinja u pravcu Budve, u kojem su se kao putnici na zadnjem sjedištu nalazili M.B. (40) iz Budve i još jedno lice. Policijski službenici su izvršili pregled lica i vozila i tom prilikom kod M.B. pronašli i oduzeli pvc zamotuljak sa sadržajem praškaste materije svijetlo braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin mase 25,5 grama", navale su u Upravi policije.


Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja radi vještačenja.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti