Budvaninu 15 dana zatvora i 330€ novčana kazna

Okrivljeni K.I. (1981) iz Budve oglašen je krivim zbog izazivanja dvije saobraćajne nezgode, napuštanja lica mjesta nezgode i odbijanja alkotestiranja.

“On je prekršaje počinio u ranim jutarnjim časovima, pa je nakon vremena provedenog u prostorijama za zadržavanje OB Budva priveden dežurnom sudiji koji mu je izrekao 15 dana zatvora i novčane kazne u ukupnom iznosu od 330€. Okrivljenom su izrečene zabrane upravljanja vozilima u maksimalnom trajanju, kao i maksimalan broj kaznenih bodova, koje će po pravomoćnosti rješenja upisati Uprava policije”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović..

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti