Budvaninu 15 dana zatvora zbog odbijanja testa na opojne droge i 300 eura zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola

Budvanin V. V. (29) oglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora ubtrajanju od 15 dana i novčanom kaznom od 300 eura.

“On je juče tri sata iza ponoći upravljao vozilom u centru Budve pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,5 g/kg, nakon čega je odbio da se podvrgne analizi urina radi provjere prisustva opojnih droga u organizmu. Njemu je pored novčane i zatvorske kazne izrečeno i pet mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom i četiri kaznena boda”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti