Budvanka kažnjana 2000 eura za nezaustavljanje na znak ‘Stop’ i odbijanje alkotesta

Dežurni sudija Suda za prekršaje u Budvi izrekao je u hitnom postupku Budvanki  M.P. (41)  novčanu kaznu u iznosu od 2.000 eura.

“ Okrivljena je od strane Uprave policije privedena u sud, jer se u ranim jutarnjim časovima na magistralnom putu Tivat- Budva u mjestu Kovačko polje najprije nije zaustavila na svjetlosni signal za zaustavljanje izdat od strane policijskih službenika, a kada joj je po prinudnom zaustavljanju predočena obaveza da se izvrši alkotestiranje pomoću mjernog uređaja - alkometra, istu je odbila. Rješenjem joj je osim kazne izrečena i zabrana upravljanja motornim vozilima u trajanju od 5 mjeseci , kao i 4 kaznena boda”, saopštio je predsjednik Suda  za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti