Budvanska rivijera puna gostiju

Hotelska grupa Budvanska rivijera ovih dana bilježi stoprocentnu popunjenost smještajnih kapaciteta.

“Sa zadovoljstvom ističemo da su svih 1656 smještajnih jedinica popunjene gostima iz regiona, ali i sa drugih eminentnih tržišta. Naše hotele već su posjetili gosti iz Egipta, koji su došli prošle nedjelje prvim letom iz Kaira. Dominantna su i tržišta Kazahstana i Izraela, ali i zapadne Evope i zemalja Baltika. Gosti borave i uživaju u Turističkom naselju Slovenska plaža i hotelu Aleksandar u Budvi, kao i u našim hotelima u Petrovcu, Palasu i Castellastvi.
Ono što želimo da istaknemo je da će se ovaj trend odlične popunjenosti zadržati tokom cijelog avgusta, a već sada imamo i dobre najave za septembar”, ističu iz ove Hotelske grupe.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti